CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Shannen’s moeder Rosa en beste vriendin Anne Marie Kortright Martinez nemen het hosten van haar podcast ‘Let’s be Clear’ over.

Rosa Doherty, de moeder van de overleden actrice Shannen Doherty, zet de podcast van haar dochter voort. In een nieuwe aflevering van de podcast Let’s Be Clear vertelt Rosa dat zij de afleveringen voortaan presenteert.

,,Ik ga mijn best doen om dit voor haar voort te zetten, want daar hebben we het over gehad en dat is wat ze wilde dat ik zou doen”, zegt Rosa in de podcast. ,,Natuurlijk ben ik haar niet. Ik zou haar nooit kunnen zijn. Ik ben niet zo welbespraakt als zij, maar ik ben er voor jullie allemaal.” In eerdere afleveringen van de podcast was Rosa al te gast.

Shannen Doherty overleed in juli op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. De actrice was onder meer bekend van haar rol als Brenda Walsh in de serie Beverly Hills, 90210. Ze was van 1990 tot 1994 te zien in de serie. In 2008 en 2019 keerde ze terug als het personage in een reboot van de show. Ook speelde ze een van de hoofdrollen in de serie Charmed.




Leave A Comment