CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Zender NBC heeft de ‘Manifest’ gecanceld na 3 seizoenen, de afgelopen twee seizoen had Ellen Tamaki een terugkerende rol in de serie. Bedenker Jeff Rake liet via twitter weten geschokt te zijn door de beslissing van de zender en hoopt dat de serie op een andere zender of streamingsdienst nog de kans krijgt om het verhaal verder te vertellen. NBC had de serie aangenomen met in de planning een verhaallijn verspreid over 6 seizoenen, maar dat gaat nu dus niet gebeuren. De hashtag #savemanifest gaat momenteel viral op social media.

Het is verassend dat de serie niet is vernieuwd, vooral omdat het over het algemeen goede recensies kreeg en de kijkcijfers goed waren. Sinds afgelopen donderdag is de serie te zien op de Amerikaanse Netflix en is sindsdien trending en #3 op de meest bekeken serie op de streamingsdienst. Helaas voor ons is Manifest niet via Netflix Nederland te bekijken of een andere streamingsdienst.

Mocht Manifest opgepakt worden door bijv. Netflix is dat niet voor het eerst. Eerder werd ook al de serie ‘Lucifer’ opgepakt door de streamingsdienst nadat de serie door zender Fox gecanceld was.




Leave A Comment